Framgång på Facebook & Instagram

sajts_kungsmassan

Den 17 mars deltog jag i Kungsmässans frukostmöte och presenterade i korthet hur man kan nå sin målgrupp på Facebook och hur man kan marknadsföra sig på ett effektivt sätt.

Skulle du vara intresserad av att lära dig mer om Facebook & Instagram och lära dig hur man som företag marknadsför sig på dessa plattformar?

Fyll då gärna i formuläret nedan så att vi får en uppfattning om hur många som kan tänkas vara intresserade. Om vi får in tillräckligt många intresseanmälningar, sätter vi ihop en kraftigt prisreducerad kurs anpassad för butikerna i Kungsmässan. Notera att intresseanmälan endast är just en intresseanmälan och att du inte förbinder dig till något som helst åtagande.

Under 5 timmar uppdelat på 2 tillfällen går vi praktiskt igenom hur du och ditt företag skapar ett attraktivt innehåll på Facebook & Instagram och hur du skapar effektiva annonskampanjer. Kursinnehållet är i princip detsamma som presenteras här >>


INTRESSEANMÄLAN –  kurs på Kungsmässan

  Jag har tagit del av sajts.se's integritetspolicy och godkänner genom att kryssa i rutan nedan, att sajts.se lagrar och hanterar mina personuppgifter.

  Namn (obligatoriskt)

  Företag (obligatoriskt)

  E-post (obligatoriskt)

  Telefon (obligatoriskt)

  Meddelande

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.