Facebook-annonsering och annan digital marknadsföring

Digital marknadsföring | Facebook-annonsering

Vi har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring / annonsering i både sociala medier såsom Facebook, Instagram & LinkedIn och på Google genom AdWords. Vi hjälper er gärna att ta fram nya eller optimera era pågående digitala kampanjer på exempelvis Facebook och i AdWords.

Genom åren har vi samarbetat med ett stort antal företag inom  olika verksamhetsområden i både Sverige, Norge och Finland kring bl.a. kampanjer på Facebook. Målet med kampanjerna har varit att öka försäljningen och förstärka företagens varumärken.

Marknadsföringen  omfattar annonsering för specifika erbjudanden, generering av trafik till webbplatser och i många fall generering av leads (presumtiva kunder) till träningsanläggningar i Norden. Vi har genererat och levererat drygt 38.000 leads till olika träningsanläggningar och kedjor.

Vi hjälper er att skapa anpassade målgrupper och riktar varje kampanj till dessa för bästa möjliga resultat. Vi kan i princip rikta annonserna ned till individnivå genom s.k. retargeting & remarketing.

Genom vår erfarenhet vet vi vad som fungerar när det gäller annonsinnehåll, hur ni på bästa sätt når ut med budskapet till er målgrupp och inte minst hur den tänkta landningssidan bör utformas. Vi bevakar och optimerar varje enskild kampanj löpande.

Landningssida – var hamnar man när man klickar på en annons?

En landningssida är den sida på en webbplats/webbsida du hamnar på när du klickat på en länkad annons på exempelvis Facebook. Det är oerhört viktigt att som marknadsförare lägga tid på landningssidan och dess utformning så att man uppnår de resultat man önskar. Besökaren som just klickat på en annons, vill känna igen sig från annonsen och tydligt veta vad man skall göra för att gå vidare (call to action) – Köp, Läs mer, Prova, Lämna kontaktuppgifter etc. Man måste med andra fånga besökarens intresse i flera steg för att nå resultat. I annat fall surfar besökaren vidare någon annanstans.

Vi vet vad som krävs av en väl fungerande landningssida och kan hjälpa till att optimera hela er webbplats eller enskilda webbsidor, som skall fungera som landningssidor i era annonskampanjer.

Exempel på kunder:

Kontaktformulär

Jag har tagit del av sajts.se's integritetspolicy och godkänner genom att kryssa i rutan nedan, att sajts.se lagrar och hanterar mina personuppgifter.

Namn (obligatoriskt)

Företag (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Telefon (obligatoriskt)

Meddelande

Canvas Ads – spännande annonsformatet på Facebook


Kontakta oss via formuläret ovan om du har någon fråga kring Canvas Ads eller vill ha hjälp med att skapa kostnadseffektiva kampanjer på Facebook i både traditionella och nya annonsformat.