Virtuell rundtur för mäklare - 3D-visning

Som komplement till våra virtuella rundturer för publicering på Google Maps / Google My Business, erbjuder vi också fastighetsmäklare möjligheten att presentera sina objekt i 3D-visning. Detta ger spekulanterna möjlighet att gå på visning i den tänkta bostaden när de exempelvis sitter hemma i soffan. Det enda som behövs är en dator, läsplatta eller mobil med internetuppkoppling. Scrolla längst ned för att se ett exempel på en virtuell visning.

3D-fotograferingen görs i samband med den ordinarie husfotograferingen och den virtuella rundturen läggs sedan antingen in på mäklarens webbsida eller presenteras via en unik, fristående webblänk.

3D-visning – som i verkligheten men virtuellt

Med 3D-visning kan den presumtiva bostadsköparen se och utvärdera bostaden hemma i lugn och ro. Genom tydliga symboler i 3D-bilderna är det enkelt att ta sig runt i hela bostaden och även ta del av planritningar med länkar till varje rum samt textinformation kring särskilda delar av bostaden. Rundturen kan också kompletteras med traditionella foton, som är tillgängliga via en bildknapp i menyn. För den bostadsspekulant som önskar, fungerar det också att gå runt i bostaden genom att placera sin smartphone i s.k VR-glasögon och se sig om i respektive rum.

Virtuella rundturer är också en perfekt lösning för de spekulanter som inte bor i närheten men ändå vill delta i visningen av bostaden.

Virtuell homestaging / homestyling av tomma eller ej byggda bostäder

Vi erbjuder också virtuell styling av tomma, nybyggda eller ännu ej färdigbyggda bostäder.

  • Virtuell styling – vi fotograferar den tomma bostaden, inreder den virtuellt och publicerar en 3D-visning på webben.
  • Virtuellt bygge & styling – baserat på befintliga ritningar bygger vi bostaden digitalt, inreder den efter era önskemål och publicerar sedan en 3D-visning på webben.
Virtuell homestyling - tomt rum
Virtuell homestyling – tomt rum
Klicka för större bild
Virtuell homestyling - inrett rum
Virtuell homestyling – inrett rum
Klicka för större bild
Virtuellt bygge & homestyling
Virtuellt bygge & homestyling
Klicka för större bild

Här är ett exempel på hur en virtuell rundtur kan se ut på en webbsida. Peka med fingret eller med musmarkören för att ta dig runt och se dig om i bostaden. Du kan också zooma in och ut i varje rum genom att nypa med fingrarna eller scrolla med musmarkören.

 

Dela med dina vänner . . .
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin