Framgång på Facebook & Instagram

Kurs - sociala medier

Den 21 februari deltog jag vid Rekryteringsskolans  frukostmöte hos Företagarna i Göteborg och presenterade i korthet hur man på ett effektivt sätt kan marknadsföra sig på sociala medier.

Skulle du vilja lära dig mer om Facebook & Instagram och lära dig hur man som företag marknadsför sig på dessa plattformar?

Fyll då i formuläret nedan så att vi får en uppfattning om hur många som är intresserade. Om vi får in tillräckligt många intresseanmälningar, sätter vi ihop en kraftigt prisreducerad kurs anpassad för deltagarna vid frukostmötet. Notera att intresseanmälan endast är just en intresseanmälan och att du inte förbinder dig till något som helst åtagande.

Under en dag går vi praktiskt igenom hur du och ditt företag skapar ett attraktivt innehåll på Facebook & Instagram och hur du skapar effektiva annonskampanjer. Kursinnehållet är i princip detsamma som presenteras här >>


INTRESSEANMÄLAN – kurs i sociala medier

  Jag har tagit del av sajts.se's integritetspolicy och godkänner genom att kryssa i rutan nedan, att sajts.se lagrar och hanterar mina personuppgifter.

  Namn (obligatoriskt)

  Företag (obligatoriskt)

  E-post (obligatoriskt)

  Telefon (obligatoriskt)

  Meddelande