Kurs - Marknadsföring på Facebook

Längre ned på sidan kan du anmäla dig till kursen ”Marknadsföring på Facebook” som hålles i Borås den 21 september. Kursinnehållet beskrivs här >>

En hel del tid kommer att läggas på att praktiskt skapa annonser i olika format och med olika syften. Innehållet formas delvis efter deltagarnas tidigare eventuella vana från Facebook-annonsering. Vi förutsätter att du sedan tidigare arbetat med en företagssida på Facebook och att du är bekant med hur man skriver inlägg, delar länkar och bilder etc.

Sista anmälningsdag: 11 september 2016

OBS – kursanmälan är bindande då kursdatum ligger såpass nära i tiden.

Datum: Onsdagen den 21 september
Tid: 09:00 – 17:00
Plats Pulsen Konferens, Kyrkängsgatan 8 , Borås
Pris: 4.750 kr exkl. moms
  Dokumentation i form av digital PDF. I kursen ingår morgonkaffe, förmiddagskaffe med smörgås, lunch samt eftermiddagskaffe. Frukt & vatten finns tillgängligt under dagen.
Ta med: Mobiltelefon (smartphone) och bärbar dator med trådlös anslutning (iPad fungerar också).

Om du har vänner eller bekanta som du tror skulle vilja delta i kursen, får du gärna dela länken via Facebook eller via mail – kopiera och klistra in följande i ett mail eller på Facebook: www.sajts.se/kursanmalan


KURSANMÄLAN – kurs i Borås

  Jag har tagit del av sajts.se's integritetspolicy och godkänner genom att kryssa i rutan nedan, att sajts.se lagrar och hanterar mina personuppgifter.

  Namn (obligatoriskt)

  Företag (obligatoriskt)

  Fakturaadress (obligatoriskt)

  E-post (obligatoriskt)

  Telefon (obligatoriskt)

  Ev. meddelande